Impressum

 

REDAKCIJA:

 

 


O NAMA

Zadovoljna.ba je portal prvenstveno osmišljen za ženu, sa ciljem da kroz edukativne tekstove ukaže da smo sami kovači svoje sreće i da svaki čovjek može biti sretan i uspješan. Želimo da imamo ulogu vodiča kroz životnu svakodnevnicu naših čitatelja, a naša misija se može sažeti pod sloganom: “I ona je Zadovoljna  Budi i ti Zadovoljna.ba” zato, USUDI SE!

U moru stranica trudimo se biti jedinstveni, neponovljivi, postavljajući tekstove koji su edukativni, inspirativni, poučni i umirujući, sa namjerom da svaka osoba koja dođe na portal pronađe nešto za sebe.

Koristeći alate komunikacije, svakodnevno donosimo različita rješenja i odgovore koji svakom pojedincu omogućava da se ostvari kako na ličnom, tako i u porodičnom i poslovnom životu.

Iza portala Zadovoljna.ba stoji dinamičan tim saradnika sa posebnim senzibilitetom, koji svoje korisnike svakodnevno želi educirati nečim, što će im unaprijediti život, donijeti pozitivne vibracije, raspoloženje i ojačati dušu.

Ako na portalu Zadovoljna.ba pronađete nešto što će vas mentalno, kulturno, duhovno inspirisati, ojačati i unaprijediti, mi smo ispunili našu misiju. Ispunite svoje snove, USUDITE SE da probate nešto novo, što će vaš život učiniti sretnim i ispunjenim.

Svakodnevno komuniciramo sa našim korisnicima, bilo porukama ili putem komentara ispod članaka, i sretni smo kada nam kroz poruke šalju svoje lične stavove o portalu, a posebno nam je drago ako smo vam našim praktičnim i inovativnim savjetima pomogli unaprijediti kvalitet života na svim poljima.

Od početka našeg rada pobrali smo mnogobrojne simpatije i pohvale javnog mnjenja. Prema internet servisima za praćenje prometa na stranicama – Google Analytics i Alexa, u prosjeku svakodnevno imamo oko 30.000 posjetitelja, sa trendom rasta oko 200 novih korisnika sedmično.

. . .