Za tebe, za mene, za nas, život piše ljubavne romane…

Za tebe i mene, za nas i uspomene koje ćemo stvoriti, za budućnost i sadašnjost prije svega...

196

Za tebe i mene, za nas i uspomene koje ćemo stvoriti, za budućnost i sadašnjost prije svega… Ljubav mnogi smatraju smislom života. Nebitno da li je u pitanju ljubav prema partneru, ljubavniku, roditeljima, prijateljima, djeci, poslu koji radimo. Ljubav je uvijek ta koja nas pokreće, koja život čini ljepšim, bez koje je nemoguće imati ispunjen život. Dakle, mnogo toga se vrti oko ljubavi, a lijepo ju je pokazati s vremena na vrijeme.

Mnogi se pitaju koliko često nekom treba pokazivati ljubav. Zapamtite, sve zavisi od vas i od osobe sa kojom ste u vezi, ali jedno je sigurno, ako nekog volite treba to da mu kažete, kad’ god imate potrebu za tim. Postoji nekoliko načina kako iskazujemo ljubav. Neki to rade kupovinom poklona, neki riječima, neki dodirima, neki pažnjom i brigom. Svako od nas pokazuje ljubav na svoj način, i želi da mu ona bude pokazana na određeni način. Muškarci su često škrti na riječima, a žene su u stanju da proizvedu čitavu dramu u glavi misleći da ih partner ne voli.

Ponekad je dovoljno reći i “Volim te”, ali nekad sve što osjećamo prema jednoj osobi ne može stati u te dvije riječi, i želimo da još bolje pokažemo dubinu osjećanja. Nekada tekst neke pjesme iskaže naša najdublja osjećanja, zato odaberite jednu od onih koja će biti vaša “himna ljubavi” kroz koju ćete još bolje da se izrazite.

Izrazite i iskažite svoju ljubav kroz pjesmu, i neka to bude “vaša pjesma”, jer nema ljepše stvari na svijetu nago kad vas ujutru probudi “ljubavna poruka” partnera.