Na potpuno krivi način većina ljudi pokušava krenuti sa novim procesom promjene i pri tome čine nekoliko ogromnih grešaka koji ih sprečavaju u postizanju idealne težine. Na samom početku, stavljaju veliki teret sebi na leđa razmišljajući o svim stvarima koje bi trebali učiniti, o koracima koje moraju poduzeti i o tome kako će to biti dug i bolan put. I nije nimalo čudno kada nakon takvih misli počnu sumnjati u sebe i svoje sposobnosti.
 
Zato novi program FIT&FABULOUS omogućava vam da prije svega pobijedite sebe, jer je to ustvari i najteže. U ovom programu radimo na postizanju svjesnosti o ishrani i treninzima, učimo vas da uvijek imate vremena prije svega za sebe, i da nikada ništa ne stavljate ispred svog zdravlja. Naš tim će raditi na vašem ozdravljenju, a ne na kratkoročnim ciljevima. ZATO NAŠA GLAVNA MOTIVACIJA JESTE OZDRAVLJENJE!

Sve osobe koje imaju 120+ kilograma dobro su došle da zajedničkim snagama, uz super atmosferu, nutricioniste, fitness trenere i uz najbolju podršku krenu u promjenu svojih životnih navika zauvijek i dokažu da mogu svoj život promijeniti iz korijena.
Idemo zajedno u nove pobjede! U trajanju od dva mjeseca, uz tri treninga sedmično, uz plan ishrane postanite najbolja verzija sebe.

Prijave su otvorene i krećemo uskoro! Dvomjesečni individualni plan ishrane, treninzi, pokloni prijatelja projekta zdravih namirnica i napitaka, kao i tim psihologa koji će biti sa vama u najtežim trenucima.

Prijaviti se možete putem facebook stranice Excellent body shape, instagram stranice, kao i na broj telefona 061 907 631 gdje ćemo vas detaljno upoznati sa cijelim projektom, kao i cijenom istog.

Partneri projekta su Amela Ivkovića O’Reilly, članica Udruženja nutricionista Irske, Udruženja nutricionista Velike Britanije i Kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije, i jedan od rijetkih educiranih nutricionista u našoj zemlji koja će sigurno pomoći da vaš put postane što lakši.

Podršku našem programu pruža Biona zdrava hrana, suplementi.ba, Armina Čerkić  psihologinja i Udruženje za sistemsku praksu i terapiju – USPIT.