Foto: Thinkstock

1. Kist za konturiranje
Kako bi crte lice izgledale što istaknutije, za njihovo definiranje potreban je kist za konturiranje. I to onaj čiji je vrh ukošen kako bi savršeno pratio udubljenja na licu koje nastane kada uvućete obraze.

2. Kist za bronzer

Nakon konturiranja lica slijedi nanošenje bronzera. Bronzer licu daje toplinu i dojam da je koža osunčana. Za to je najbolja opcija veći kist za bronzer, a ne isti kist koji ste iskoristili za konturiranje. Također, veći kist olakšat će “blendanje” bronzera i omogućiti vrlo prirodan look, a može se koristiti i za nanošenje pudera.

3. Kist za rumenilo
Kist za rumenilo sličan je kistu za bronzer, no u onom najbitnijem se razlikuju – veličini. Naime, za nanošenje rumenila na jagodice obraza potreban vam je manji kist kako biste postigli veću kontrolu i preciznost.

4. Kist za korektor
Veličina kista za korektor ovisi o veličini lica. No, najvažnije je da je kist pljosnatog oblika. Upravo je takav kist najbolji za lako i efikasno nanošenje korektora na područje oko očiju, nosa i usta te kako biste sakrili prištiće.

5. Dvostrani kist za obrve
Ovakav kist s jedne strane ima koso rezanu četkicu s kojom se nanosi proizvod, a s druge spiralnu četkicu s kojom se obrve mogu počešlj