Pixabay

Bilo da ste u vezi ili da želite da pronađete partnera, postoji nešto posebno u vama što je, smatraju astrolozi, zapisano u zvezdama.

Ovan 

Ova “kruta” dama je magnet za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima.  Zavisnike od avantura i putovanja sigurno će privući devojka rođena u znaku Ovna, a ona uz sebe obožava da ima partnera koji neguje slične​ želje kako bi zajedno postigli savršen užitak u vezi.

Bik 

Bik zna šta znači voleti nekoga i verovati mu, a sebe potpuno dajete osobi koju volite. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene sigurno će poludeti za vama.

Blizanci 

Dvoličnost je pokazatelj muškarcu da ga očekuju razna uzbuđenja, a upravo takve i vi privlačite. Muškarci koje vi privučete često su impulsivni i spremni za nova iskustva. Oni slede srce i upravo zato su pronašli vas.

Rak 

Senzualan, dubok i osećajan znak koji zna šta znači biti povezan sa nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novac i izgled. Što ste osećajniji – to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsednuti vama su oni koji traže ljubav.

Lav 

Lav može da privuče koga poželi. Zrač​i​ samopouzdanjem i lepotom, čak i kada je u trenirci.

Devica 

Device su proglašene najsmernijim znakom kada su u pitanju emocije, zbog čega obično ne privlače senzibilne muškarce. Devica nema vremena za emotivne rasprave. Ako je muškarac poludeo za vama, možete da verujete da je to zbog vaše lepote, inteligencije i divne duše.

Vaga 

Ovaj znak zna šta znači biti u stanju da se balansira. Prirodno je da privlačite muškarce koji traže stabilnost i mir. Njima treba neko ko će videti svet iz njihovog ugla i razumeti njihovu perspektivu.

Škorpija 

Svaka Škorpija u sebi čuva jaku strast za životom, ali po njihovim uslovima. Neki će se opeći na taj plamen, ali oni koji vas razumeju stići će na vreme i ostaće. Muškarci koje privlačite teže za čistom strašću.

Strelac 

Ovaj znak ima moć koju retko ko poseduje, a to je smisao za humor. Znate kako da nasmejete ljude. Taj humor koji primećujete na sve strane je nešto što ludački privlači muškarce.

Jarac 

Znak koga se, verovatno, čuvate je upravo Jarac. Čovek koji je potpuno nesiguran u sebe potpuno će se prepustiti zaštiti onoga sa kim je u vezi.  Sada kada smo to rekli, napomenimo da ćete osvojiti muškarca koji stoji čvrsto na zemlji i ne traži pomoć nego partnera koji će mu biti podrška.

Vodolija 

Muškarac koji se zaljubi u ženu Vodoliju često traži partnera koji će podstaknuti ono “vrcavo” u njemu.  Pošto su oni sami slobodne prirode, retko sude o tuđem ponašanju… Zato će muškarac koji poželi vas sigurno tražiti prihvatanje.

Ribe 

Znak koji neguje duboke misli verovatno će i u vama prepoznati nešto posebno. Muškarci koji su u potrazi za samim sobom za ovim znakom će poludeti.