Prepoznajte lažljivca: Ovih 5 rečenica svaki muškarac “servira” prije prevare

Prevara je veoma bolna stvar koja se može dogoditi u vezi. Ali prije nego što do nje dođe vaš partner može pokazati nekoliko znakova koji govore da se sprema 'šarati'...

2301

Prevara je veoma bolna stvar koja se može dogoditi u vezi. Ali prije nego što do nje dođe vaš partner može pokazati nekoliko znakova koji govore da se sprema ‘šarati’.

Imam osjećaj da me više ne cijeniš

Ukoliko se događa da vam partner često upućuje ovu primjedbu postoji šansa da se osjeća zanemareno i da nije sretan u vezi kao što je to nekada bio. Takav osjećaj može dovesti do hlađenja emocija i potrebe da tu svoju želju da bude prihvaćen potraži na nekom drugom mjestu. 

Oprosti što ti nisam odgovorio na poruku

Ako primjetite da vaš voljeni muškarac iz čista mira prekine s odgovaranjem na poruke, moguće je da mu više niste prioritet. Čak i da je prezauzet na poslu, vremena za kratku poruku sigurno uvijek može naći. Porazgovarajte s njim.

Na poslu je bilo OK

Najveći problem u ovom slučaju je kratak odgovor koji vam partner daje, umjesto detaljnog prepričavanja o tome kako je proveo dan. Ranije je s vama mogao satima pričati o raznim dogodovštinama koje su mu se dogodile, a sada vas je dočekao kratak i štur odgovor. Skrivanje detalja može biti znak za opasnost i ukoliko vaš partner pokazuje ovakve znake, obavezno porazgovarajte s njim, piše Zadovoljna.hr.

Isprobajmo nešto novo u krevetu

Ako vam je seks već duže vrijeme jednoličan, jedan od partnera imat će potrebu isprobati nešto novo. To bi možda moglo i značiti da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom koji ima s vama. Shvatite njegove želje ozbiljno i isprobajte nove stvari, naravno samo ukoliko ste suglasni s onim što predlaže. 

To je tek za nekoliko mjeseci. Ne trebamo sad razmišljati o tome

Ukoliko vaš partner ne želi s vama raditi planove za budućnost, to bi moglo značiti da on nije siguran šta će biti sa vama za nekoliko mjeseci. Krajnje vrijeme bi bilo da tada sjednete i porazgovarate o tome kuda vodi vaša veza.