Manekenka Aleksina Grejem (Alexina Graham), koja je prošle godine dobila svoje mjesto u jatu čuvenog brenda “Victoria's Secret”, objavila je na Instagramu da je zaražena koronavirusom.

Ova ljepotica istaknula je i da su simptomi bili toliko teški da je na kraju hospitalizirana. Ona je podijelila fotografiju iz bolničke postelje sa maskom na licu, a potom je opisala i simptome koje je osjetila.

Foto: Instagram

– Povraćala sam nekoliko puta na dan. Pojavila se i visoka temperatura, a tijelom su mi stalno prolazili trnci. Nisam mogla da izgovorim punu rečenicu niti da normalno dišem. Pluća mi to nisu dozvoljavala, a grlo mi je bilo zatvoreno, grudi stegnute – istaknula je Aleksina te je dodala:

– Nisam mogla samostalno da uđem niti da izađem iz kade. Bila mi je potrebna pomoć i da ustanem iz kreveta. Nisam mogla normalno ni da jedem, jer mi je to predstavljalo bol.

Apelirala je na sve da ostanu u izolaciji i da ne napuštaju svoje domove.

– Molim vas, shvatite ovo ozbiljno. Molim vas, ostanite kod kuće sami ili s kim god da živite. Ovo je zastrašujuće –  apelirala je slavna 30-godišnjakinja, zahvalivši, ujedno, mlađoj sestri koja se brinula o njoj.

Ona je druga Evropljanka koja radi za brend “Victoria's Secret”, a prva crvenokosa manekenka u okviru istog.

– Status anđela?! Hvala “Victoria's Secretu” za vjeru u ovu crvenokosu glavicu, vrlo sam počastvovana što sam sada dio vaše porodice. Jedva čekam sve što slijedi – napisala je ona prošle godine te dodala i da je to najveća osveta za sve one koji su joj se podsmjehivali zbog pjegica i neobične boje kose.