Psst, otkrit ćemo vam tajnu! I frajeri su zaljubljeni u ljubav!

Ove će ga stvari potpuno rastopiti...

1372

Kada mu nekom sitnicom pokažete da ste mislili na njega. Bez ikakvog posebnog povoda. No to mu znači puno jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. A to je osjećaj koji mu itekako imponira.

Kada ga iznenadite ručkom ili večerom. Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je vjerojatno jedna od najdražih stvari doći doma nakon napornog dana i pojesti nešto što obožava i što ste napravili za njega.

Dok vas gleda kako razgovarate i smijete se s njegovim roditeljima. Zapravo, generalno kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom obitelji. Jer posljednje što želi je biti u vezi s curom koja će stalno kontrirati njegovoj obitelji i gledati ih ispod oka.

Kada učinite nešto što ga podsjeća na početke veze i prve dane zaljubljenosti. Bilo nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koji će samo on skužiti i baš nitko drugi. I kada se uvijek iznova prisjeti onih početaka veze i čime ste ga osvojili. I kada ga podsjetite koliko mu je drago što vas ima.

Kada započnete tučnjavu. Na primjer jastucima. I povremeno ga škakljate, i vrištite, i štipate se, i umirete od smijeha. I zapravo, iako ne radite ništa posebno, uživate u zajedničkim gluparenjima.

Kada brinete o njemu dok je bolestan. Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za što. Ali mu je dovoljno dobro da primijeti kako ste počistili cijeli stan, skupili njegove prljave maramice i skuhali mu čaj. Da nije tako slinav, odmah bi vas poljubio.

Kada ujutro otvori oči i ugleda vas pored sebe. Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, no jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Kada vas vidi s djetetom u naručju. Nema veze pripada li vašoj sestri ili najboljim prijateljima. Pogledom na vas s djetetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti prolaziti razne slike vas kao obitelji, jednog dana.Cosmopolitan.hr