-JYSK radionice prilika za kreativnost u kojoj se može uživati sa porodicom i prijateljima –

Sarajevo, 27. februara 2020. – Međunarodni maloprodajni lanac JYSK okupio je dvadesetak učesnika u Lonac startup studiju na JYSK life club“ radionici na temu izrade Moodboarda. Sarajevo je tako postalo prvi grad u Bosni i Hercegovini u kojem se održala prva u nizu radionica, a koje se planiraju održavati na razne zanimljive teme prema interesu polaznika.

JYSK

”JYSK Life Club koncept radionica promoviše vrijednosti vezane za kvalitetu života, dizajna, danske kulture te aktivacije zajednice kroz različite društveno odgovorne projekte. Osnovna ideja je potaknuti porodice i krug prijatelja na zajedničko provođenje vremena i druženje uz odmak od užurbane svakodnevnice, bez obzira bilo to uređenja interijera na svoj autentičan i jedinstven način ili da nam se pridruže kroz različite društveno odgovorne projekte. Veseli nas pokretanje novog trenda i vjerujemo da je pred nama još mnogo zajedničkih druženja vezano na teme koje su zanimljive našim kupcima”, izjavila je Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

JYSK

Kupci, koji su se prijavili na radionicu preko društvenih mreža JYSK-a, uživali su pod kreativnom palicom moderatorice radionice Ane Lukende, koja im je za početak ukratko pojasnila koncept izrade Moodboarda, pokazala način kao kombinirati boje i materijale, te kako se upustiti u izazov same njegove izrade. Uz to, okupljeni su imali prilike čuti sve o nova tri JYSK trenda za uređenje doma za sezonu proljeće i ljeto 2020. godine, te se okušati u izradi svog vlastitog Moodboarda. U samo 90 minuta nastali su originalni radovi koji će im koristiti kao podloga za naredne projekte preuređenja domova.

Svi Moodboardovi nastali su personaliziranom kombinacijom materijala i dezena uklapanjem dekoracija i ukrasa, a svako je, naravno, dodao i osobnu notu kako bi doživljaj bio još posebniji.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici te na JYSK.ba.

JYSK