Vaga

Kada se zaljubi, Vaga planira svaku riječ i pokret u komunikaciji s odabranom osobom i stalno je u strahu da će nešto pogriješiti. Vage su u stanju potpuno izgubiti glavu kada se zaljube.

One mogu ići i do te razine ovisno da svoj život u potpunosti podrede voljenoj osobi. Najveći problem osobama rođenim u ovom znaku je usamljenost.

Škorpion

Kada sretnu osobu u koju se zaljube, Škorpioni počinju sebi postavljati pitanja o tome gdje je ta osoba bila do sada i zašto im je baš u ovom trenutku suđeno. Osobe rođene u ovom znaku vrlo ozbiljno shvaćaju zaljubljenost i uvijek su iskrene kada su u pitanju emocije.

Škorpioni vole biti u ljubavi dominantni, a kao jedan od najstrastvenijih znakova, neće imati problem osvojiti osobu koja im se svidjela.

Strijelac

Strijelci izjavljuju ljubav na jako originalan i duhovit način, pa im osvajanje osobe u koju su zaljubljeni često polazi od ruke. Oni znaju impresionirati voljenu osobu, prirediti nezaboravne trenutke i potpuno ostaviti bez daha.

Međutim, loša osobina kod zaljubljenih Strijelaca je velika ljubomora pa čak i bez potrebe i povoda.

Jarac

Jarac na prvi pogled djeluje hladno i nepristupačno, ali kada se zaljubi u stanju je sve učiniti za voljenu osobu. Iako sakrivene, emocije ovog znaka mogu biti vrlo snažne i iskrene. Kada se jako zaljubi, Jarac se potpuno prepušta ljubavi, a čak i loše navike osobe u koju je zaljubljen čine mu se atraktivnim.

Zbog velike posvećenosti svom poslu i shvaćanja ljubavi kao nečeg jako ozbiljnog, Jarčevi se uglavnom prepuste emocijama u zrelijem dobu.

Vodenjak

Kada se zaljubi, Vodenjak to ne krije pa čak to i podijeli s prijateljima i obitelji. Osobe rođene u ovom znaku uživaju osvajati na duhovit i neobičan način.

Iako su otvoreni, Vodenjaci neće baš sve emocije pokazati sve dok ne saznaju što i druga osoba misli o njima.

Ribe

Ribe na najintezivniji način doživljavaju svoje emocije i zaljubljenost. Oni će od svoje ljubavi napraviti najromantičniju priču, s mnogo detalja koji bi često drugima bili i nerazumljivi.

Sklone su i platonskim ljubavima i sva stanja duboko prožive u svom svijetu mašte.

lovesensa.rs