Istražili smo govor tijela Shawna Mendesa i Camile Cabello na dodjeli nagrada VMA

…i otkrili pravu istinu njihove veze

654

…i otkrili pravu istinu njihove veze

Svima onima koji su do sada govorili da Shawn Mendes i Camila Cabello zapravo uopće nisu zajedno, već da se radi o marketinškom triku—ovaj tekst je za njih.

Shamila (da, Shawn & Camila, tako ih zovu!) su na dodjeli nagrada MTV VMA 2019. izveli pjesmu “Señorita”, i a svi koji su gledali (nekoliko stotina mulijuna fanova diljem svijeta), gledali su da vide kako će izgledati zajedno i kako će se ponašati na pozornici. Jer, ljudska priroda je takva: voajerska. Nažalost, nismo vidjeli french kiss na pozornici, ali bili su jako jako blizu. Za sve oni koji nisu vidjeli koliko su bili blizu, video-dokaz je ovdje…

Jeste li pogledali?

E sad, Shawn i Camila za vrijeme su cijelog nastupa jedan drugome pokazivali znakove nježnosti. Toliko, da stručnjakinja za govor tijela, Blanca Cobb, čak ima i neke stručne dokaze! “U bilo kojoj izvedbi može biti uključeno malo glume kako bi se trenutak učinio drmamatičniji”, rekla je Blanca za Cosmopolitan.com. “Ali postoje suptilni neverbalni znakovi koji ukazuju na to kako se stvarno osjećate … a Shamilin govor tijela odašiljao je poruku privlačnosti prema Shawnu.”

A sada, izvadite svoja povećala i pogledajte galeriju, koja vrvi dokazima.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Cosmopolitan.hr