Da li je vaš partner “jutarnji čovjek” i ne razumijete zašto želi da upražnjava seks čim se probudi?

Evo deset razloga zbog kojih je jutarnji seks najbolji.

Volim seks. Volim seks u bilo koje doba noći ili dana. To je divno, ali budimo iskreni, jutarnji seks je najbolja stvar ikada! Da, možda ne izgledate najbolje, kosa je u haosu i šminke nema (ili imate rakunske oči zbog razmazane maskare), ali ako dozvolite da vas to zaustavi, propustićete najbolji seks ikada!

Već ste raspoloženi

Ne znam za vas, ali ja sam spremna čim otvorim oči. Možda se osjećam seksi jer sam gola ispod pokrivača ili sam upravo imala sjajan san.

Dan počne bolje

Ponavljajte za mnom: Koji bolji način da mi počne dan od seksa! Vidite? Zar to ne zvuči prelijepo? Ako jutro započnete orgazmom, teško je uništiti vam raspoloženje tog dana.

Već ste goli

Kad ste već u krevetu i sve to…

Jedan od najboljih razloga za jutarnji seks jeste to što ste već goli. Nema mučenja oko kopčanja brushaltera ili brige kod izabirate seksi veš ili šminku. Ne, već ste goli pored njega u krevetu, on je svejedno već vaš, samo naprijed!

Tuširanje poslije seksa

Još jedna dobra stvar kod jutarnjeg seksa jeste to što se niste istuširali još uvijek. Pored toga, sjajan je osećaj tuširati se (zajedno ili odvojeno) poslije seksa, osjećate se budnije i življe da prihvatite predstojeći dan.

Opušteniji ste u krevetu

Skoro da ne mogu da se sjetim boljeg razloga od ovog. Poslije dobrog sna, buđenje pored nagog tijela vašeg partnera je divna stvar. I osećaj je nevjerovatan. Odmorni ste i nema tragova stresa sa posla još uvijek. Niste se svađali i nigde ne kasnite. Uživajte u tome!

Opušteniji ste tokom cijelog dana

Lakše ćete prihvatati izazove koje vam život nametne i nema toga što može da vam uništi dan koji počne izbacivanjem viška nervoze iz sebe. Sva ta negativna energija odlazi i ispunjuje vas zadovoljstvo koje traje tokom čitavog dana.

Nema neprijatne tišine

Ako imate seks sa nekim koga ste relativno skoro upoznali, nema neprijatne tišine nakon što je djelo “urađeno”. Gotovo je sa seksom, budni ste u krevetu…. Šta sad? Da li se grlite, ili jednostavno se okrenete na svoju stranu ili ga izbacite iz kreveta?

Nema tih briga kod jutarnjeg seksa. Uostalom jutro je  i dan počinje, on ima obaveze, vi imate obaveze, posao, šta god, tako da tu nema mesta za neprijatnu tišinu. Šolja kafe i rastanak, jednostavno.

Jači orgazam

Vjerovali ili ne, jači je orgazam jutarnjeg seksa. Znam da zvuči čudno, ali još uvijek ste pospani i mozak ne funkcioniše u potpunosti, kao i čula koja su do negdje još uvijek uspavana. Orgazam je jači jer će da vas razbudi kao i sva vaša čula!

On izgleda nevjerovatno dobro na jutarnjoj svjetlosti

Obožavam kako muškarci izgledaju pri jutarnjoj svetlosti. Volim kako mu sunce ide preko grudi i kako izgleda dok spava. Zašto se stiditi? Stavite mu do znanja kako nevjerovatno izgleda ujutru! Potrudite se da zna da ga želite čak i kada je razbarušen, muškarci to vole.

Sjajan izgovor da preskočite odlazak u teretanu

Treba da vježbate, ali vas mrzi da se vučete do teretane? Seks. Savršeno rješenje. Da li znate koliko se samo kalorija sagorijeva tako? MNOGO. I to je samo misionerska poza. Zamislite kalorije koje nestaju kada mijenjate poze? Takođe se istežu mišići. Osjećaćete kako vam tijelo gori bez da provedete sat na traci za trčanje ili dizanje tegova.