prtscr

Je li iskren ili laže kada kaže…

“Angelina Jolie mi je totalno bezveze. Ti si puno bolji komad”. Povremeno promjeni glumicu i ubaci Sofiju Vergaru ili Jennifer Lopez. Nevjerojatno je kako cure padaju na tu
foru.

“Naravno da volim operu” Jedini razlog zbog kojeg će otrpiti tri sata nečijeg urlanja jest to što se nada da ćete nakon opere otići na piće i… uz malo sreće i alkohola, tko zna kako večer može završiti.

“Prezirem mamine sinove” S mamom se čuje svaki dan. Pravi je mamin sin.

“Playstation? Fuj, to je tako nezrelo!” Slatko se nasmijao dok je frendovima na nedjeljnom playstation turniru prepričavao tu scenu.

“Super su mi ti filmski posteri koje imaš u stanu” Ne, nisu mu super. Ima osjećaj da se nalazi u memorijalnom centru Audrey Hepburn.

“I ja vjerujem u muško- ženska prijateljstva”. U istoj mjeri u kojoj vjeruje u Djed Mraza. Čim vam veza postane ozbiljna, planira se otarasiti onog vašeg najboljeg prijatelja za kojeg je siguran da je potajno zaljubljen u vas. Jer prava muško ženska prijateljstva ne postoje.

“Popušim maksimalno kutiju tjedno” Mislio je reći dnevno. Ako mu poslije budete prigovarali, reći će kako ste krivo čuli.

“Ne, ne smeta mi kad mi tvoj pas sjedne u krilu i pokušava me poljubiti” Smeta ga ali stoički podnosi jer se nada da će, bude li sve išlo prema planu, uskoro on poljubiti vas.

“Jedva čekam provesti vikend u kući tvojih roditelja. Baš se veselim što ću ih upoznati tako brzo” Aha. Isto kao što jedva čeka vađenje zuba ili ispunjavanje porezne kartice.

“Da, i meni je baš simpatična ta Carrie iz “Seksa i grada” Laže kao pas. Zapravo misli da je površna tuka koju troši sumanute svote novca na odjeću i koja nikako ne bi smjela biti uzor mladim djevojkama. Ako je uopće ikada uspio pogledati koju minutu serije pa zna tko je Carrie.

NEW YORK – MARCH 07: Actor Chris Noth and actress Sarah Jessica Parker on location for Annie Leibowitz's Vogue “Sex and the city” photo shoot in Central Park on March 7, 2008 in New York City. (Photo by James Devaney/WireImage)