Ona je majka iz pakla: Điđi broji svaki zalogaj, a Bela je za nju nevidljiva

Ako ste mislili da je Kris Džener (Jenner) grozna majka, koja se prema djeci ophodi kao da su mašine za pravljenje para, Jolanda Hadid (Yolanda Hadid) i njen način vaspitavanja djece će vas tek šokirati...

983

Ako ste mislili da je Kris Džener (Jenner) grozna majka, koja se prema djeci ophodi kao da su mašine za pravljenje para, Jolanda Hadid (Yolanda Hadid) i njen način vaspitavanja djece će vas tek šokirati.

Sestre Điđi i Bela Hadid (Gigi i Bella Hadid) su danas najuspješniji manekenski duo, a prije nego što su se proslavile na modnim pistama, pojavljivale su se sa svojom mamom Jolandom u rijalitiju “The Real Housewives of Beverly Hills”.

Mnogi su na to i zaboravili, ali kad su se na internetu ponovo pojavili isječci u kojima djevojke razgovaraju s majkom, gledaoci su ostali zgroženi načinom na koji Jolanda razgovara s kćerkama, naročito Điđi, u koju je očigledno polagala više nade.

Iz ovog snimka je kristalno jasno da je Điđi željela da se bavi odbojkom, a majka je bila protiv toga. Dok je Belu ignorirala kao da je nevidljiva.

– Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno – komentirala je Jolanda.

– Ponekad se moramo odreći stvari koje volimo – rekla je ona. 

Nakon što ju je Điđi podsjetila da je u trećem razredu stalno nosila košarkaške dresove u školu, Jolanda je hladno prokomentirala: “Mislila sam da mi je kćerka lezbijka”.

Osim toga, očigledno je da je majka jako pazila šta i koliko Điđi, koja se manekenstvom bavi od treće godine, jede. Jedan od bizarnijih razgovora onaj je o njenom rođendanu.

– Uzbuđena sam zbog hrane, sve što ćemo pojesti zapravo je srčani udar, ali bit će tako dobro – rekla je Điđi, a majka joj je napomenula: “A onda se moraš vratiti na svoju dijetu. U Parizu i Milanu vole mršavije djevojke.”

Jolanda se pohvalila da nosi istu veličinu odjeće kao i njene kćerke i požalila se da joj uzimaju svu odjeću, što je komentatore ispod videa također naljutilo. 

– Jesam li to samo j ili je Jolanda primjer toksične majke – pitao je jedan od njih, dok je drugi zaključio da se, pored Jolande, i Kris Džener čini kao sjajna majka.

– Điđi i Bela su mi sad postale simpatičnije, njihova majka je noćna mora – komentirao je treći.