Muškarci su ludjeli za njom, a krajem osamdesetih godina njena ljepota ostavljala je sve bez daha. Dok su mnogi pokušavali da osvoje misicu Suzanu Žunić, ona je svoje srce već poklonila jednom muškarcu.

Naime, ljepota nekada umije da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osjetila nekadašnja prelijepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić. Suzana je 1988. godine proglašena za tada najljepšu ženu u Jugoslaviji.

S ovom laskavom titulom bila su joj otvorena sva vrata. Međutim, njen život se nije odvijao baš onako kako je željela. Zaljubila se, a srce joj je ukrao hrvatski fudbaler Igor Štimac, koji je samo godinu dana prije nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije osvojio zlato sa reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Čileu.

Međutim, javnost je brujala o tome da je on vara, život joj se pretvorio u pakao.
Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospjela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima. Onaj koji je želio po svaku cijenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena prije nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je uslijedio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je djelovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspjeh, ljepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske sretne žene krila duboko nezadovoljstvo jer su svi brujali o tome da nju suprug stalno vara. Pogotovo se znalo za njegovu romansu sa pjevačicom Alkom Vuicom.

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je posljednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dvije decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmijeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt “Luftika”, Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspjela je da se izbori s depresijom.

Poslije razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, poslije šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i kćerke Miju i Deu.