Obično se u periodu proljeća i ljeta najviše brinemo o izgledu, višku kilograma i odrazu u ogledalu. Zašto to ne bismo činile u toku cijele godine?

Vjerovatno ste mnogo puta do sada pokušale da se riješite viška kilograma i nakon prakticiranja više dijeta, digle ruke od toga. Ukoliko do sada niste pokušale na potpuno prirodan način da napravite pomak i učinite najbolje za vaše zdravlje, ovo je prava prilika.

Naime, od ove sedmice zadovoljna.ba i drzimliniju.com vas nagrađuju svake sedmice.

Prije svega potrebno je informisati se o proizvodima koje vam dajemo na poklon, a potom i podijeliti ovu informaciju sa prijateljicama.

drzimliniju.com

Šta ćete imati priliku osvojiti?

Slim Body Fit Line kapsule – prirodne kapsule za mršavljenje, regulišu apetit, ubrzavaju metabolizam i sagorijevaju masne naslage. Pije se jedna dnevno, dostupne su u apotekama, potpuno sigurne i jednostavne za upotrebu.

Belly kapsule – prirodni proizvod za regulaciju probave, ne sadrži senu, rješava problem opstipacije, nadutosti i vrši detoks organizma. Idealan za osobe koje imaju višak kilograma, ali i one koji isti nemaju, a muče se sa lošom probavom. U kombinaciji sa Slim kapsulama ubrzavaju proces mršavljenja.

Multipeptidna maska – vraća izgubljeni sjaj vašem licu, potiče lučenje kolagena i daje mladalački izgled vašoj koži.

Kako do nagrade?

Pratite svakodnevno objave na zadovoljna.ba, LIKE na stranici, sherujte postove koji govore o proizvodima iz drzimliniju.com,  u postu napišite koji proizvod bi vama pomogao, označite 2 prijateljice i čekajte naredni ponedjeljak kako biste saznale ko je dobio poklon.

Reci zbogom višku kilograma i budi zadovoljna!