Rubina je spremna da počisti, ali pogledajte šta :)

Htjela je Rubina i grah baciti ne bi li prije saznala šta će se desiti i na ljevici i na desnici, ali se ipak predomislila - grah ili pasulj su bolji sa suhim mesom nego s partijama...

906
I ovog petka, kao i svakog drugog, u “Udri muški” radija OTVORENA MREŽA minijature Rubine Čengić.
Zadovoljna.ba
Nakon što je analizirala izjave kandidata i pregledala šta je sve otvoreno u predizbornoj kampanji, jutros je čistila kako bi iza izbora 07. oktobra sve bilo spremno za novu vlast.
„Ko god da dođe – sve će biti kao novo! Tako su bar obećali! Jeste da je jedna kandidatkinja rekla da će pobjeda biti kada ona obuče štikle i odijelo, i da njoj i njenoj stranci ta pobjeda treba da oni mogu sami da vode državu koja je, kaže,  šuplja kao dževdžir, pa da oni valjda popune te rupe, ali ko zna – treba izaći na izbore, u što većem broju, ali ne cipela ili pantalona jer onda nigdje nećemo stići, nego što više ljudi. Nije dobro da nas 50 posto ne glasa  jer se onda ne možemo nikome žaliti – sami ćemo biti krivi!“, kaže Čengić.
Htjela je ona i grah baciti ne bi li prije saznala šta će se desiti i na ljevici i na desnici, ali se ipak predomislila – grah ili pasulj su bolji sa suhim mesom nego s partijama…?
Rubina Čengić