Ilustracija

Horoskop ljubavi i seksa, prognoze o vezama za avgust 2018. godine.

Ovan

Samci će imati mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog mjeseca. Zabava će dominirati nad ljubavnim aferama sve do 22-og. Nakon 22. morat ćete da uložite mnogo više napora kako biste učinili ljubav privlačnijom. Ljubav i trudnoća mogu biti poboljšani time što ćete preći preko nesavršenosti Vašeg partnera.

Seksualnost Ovna pruža bolju sliku. Veza sa Vašim supružnikom će biti nelagodna ovog mjeseca pa možete pribjeći određenim aktivnostima kako biste povratili romantiku sve do 22. augusta. Nakon toga, zadovoljavanje potreba Vašeg partnera će biti od pomoći u pogledu kompatibilnosti Ovna. Prijatan odmor u inostranstvu sa Vašim partnerom se nagoveštava u toku ovog mjeseca, što će učiniti ljubav mnogo romantičnijom.

Bik

Horoskop ljubavi i seksa u avgustu 2018. predviđa da će samci biti mnogo zainteresovaniji za zabavu u svojim vezama. Nedostajaće odanost u seksualnosti Bika u avgustu 2018. Vi i Vaša voljena osoba tražite mnogo više zadovoljstva u svom braku. Napredovanje planete ljubavi, Plutona, ovog mjeseca će imati pozitivan utjecaj na kompatibilnost Bika. U slučaju da je Vaša veza na ’’klimavim nogama’’, nećete imati problema da je okončate.

Društveno, u mogućnosti ste da ’’zarobite’’ druge svojim šarmom. Sunce i Venera će Vas svojim prisustvom u Petoj kući odvesti u lična zadovoljstva i uživanje.

Blizanci

Ljubav će biti komplikovana sve do 23. augusta. Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će se suočiti sa manjim trzavicama. Kod samaca ne postoji nikakav proges u pogledu njihovih veza. Nakon 23., ljubav će postati radost i samci će pronaći partnere za vezu uz pomoć članova porodice.

Ljubav ćete pronaći u okruženju. Ljubavni život je, također, pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu. Sve velike odluke u pogledu veze bi trebalo da budu donešene prije 30-og.

Rak

Ljubav je statična ovog mjeseca i da je u pat poziciji. Vaša socijalna inteligencija je niska, pa ste oprezni u pogledu ulaženja u romantične veze ili u pogledu trudnoće. Bračni život nije uzbudljiv i nema brakova niti raskida. Socijalni krug se niti širi niti sužava.

Lav

Mjesečni horoskop za august 2018. predviđa da se radi o odličnom mjesecu za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.

Djevica

Samci će biti u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog mjeseca. Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traju i trudnoće. Postojeće veze su pod stresom, jer partner želi da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti.

Vaga

Ljubavna astrologija za august 2018. predviđa da će samci biti u mogućnosti da privuku suprotni pol svojim šarmom i glamurom. Ljubav će te pronaći u svom susedstvu. Postojeće veze će biti podložne konstantnim promjenama koje će činiti vezu jačom. Ljubav nije samo romantična već i fizička u augustu 2018.

Bit ćete dominantan partner, a Vaš partner je spreman da udovolji Vašim zahtjevima u pogledu kompatibilnosti. Bitće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Vjest o trudnoći takođe je moguća.

Škorpija

Samci će biti u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere. Možda ćete pronaći svoju ljubav na radnom mjestu i moguće je da će to biti osoba na višoj poziciji. Ovog mjeseca se srećete sa utjecajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima.

Razmislite dva puta prije planiranja trudnoće.

Strijelac

Uzbudljiv mjesec za ljubavne afere. Samci mogu imati mnoštvo mogućnosti za ulazak u ljubavne veze ovog mjeseca. Možete pronaći ljubav na duhovnim mjestima, akademskim centrima ili radnom mjestu uz pomoć starijih ili nadređenih. Partner može biti kolega ili neko ko je povezan sa Vašom karijerom.

Trudnoća bi morala da bude planirana. Uživat ćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže.

Jarac 

Ljubavni horoskop za august 2018. predviđa status kvo u ljubavi i društvenom životu. Niste vođeni planetarnim aspektima i možete pratiti koji god pravac želite. Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje društvenog života ili ljubavnih veza uz pomoć seksualnosti Jarca.

Veza sa Vašim supružnikom ili partnerom će biti pod sresom i postoji tendencija da se stariji članovi porodice umješaju u Vaš ljubavni život. Trudnoća je nešto o čemu se mora razgovarati.

Vodolija

Ljubavni horoskop predviđa da će samci imati mnogo prilika da uđu u ljubavnu vezu. Šanse su velike da ćete biti u mogućnosti da nađete pravog partnera, prema svojim mjerilima. Ljubav se može pronaći na društvenim okupljanjima, mjestima za zabavu ili sportskim arenama.

Sekualnost Vodlije traži romansu i idealnost tokom prve polovine mjeseca. Ljubav postaje strast tokom druge polovine mjeseca i postoje šanse za trudnoću. Kompatibilnost Vodolije sa supružnikom ili partnerom će biti za uživanje i bit ćete zajedno pozvani na mnogo zabava sa članovima porodice. Morate se suočiti sa braćom ili sestrama u diplomatskom maniru tokom retrogradnog Merkura.

Ribe

Ljubavni život će biti odličan ovog mjeseca uz prisustvo planete ljubavi, Merkura, u kući braka. Dosta ste društveni i imate romantičan temperament. Samci će imati mnogo prilika da pronađu svoju ljubav i trebalo bi da dozvole seksualnosti Riba da se polako razvija. Može Vas privući osoba koja ima suprotne osobine od Vaših.

O trudnoći bi se moglo razmišljati.