Ilustracija

Pjevačica Jelena Rozga nerijetko iznosi detalje iz svog privatnog života, a kako je ponovo doživjela krah u vezi ona je otkrila šta joj je jedino potrebno za sreću u dvoje.

– Nekako je bitno da se ja pored muškarca osjećam dobro, da mi je lijepo sa njim i kada šutimo, kad ništa ne pričamo, kad gledamo u jednu tačku ili gledamo film, seriju – istakla je Rozga.

Iako je na ljubavnom polju doživljavala uspone i padove, Jelena za emisiju “Premijera” priznaje da i te kako daje svoj maksimum u vezi, ali da je raskid presudan kada svako krene svojim putem.

– Ima dana kada se samo žena daje, ima dana i kada je to radi samo muškarac. E, kada se niko ne daje u vezi i ne trudi onda se dogodi prekid – rekla je Jelena.
Ono što je posebno zaintrigiralo sve, jeste njeno priznanje da se godinama nije sunčala na plaži i da uvijek teži da što prije obavi svoje poslovne obaveze koje su joj na prvom mjestu.

– Ja ne volim da se sunčam, već trinaest godina ne radim uopšte to, a i nemam kad da se okupam moram priznati. Iako ti je more ispred kuće, opet neke druge stvari su ti preče – priznala je pjevačica.