Njegovo veličanstvo muškarac

Stereotipi su da su žene posebne, a muškarci su svi isti. Ispada da su oni klonovi i da im je samo potrebno da nadju neku posebnu, neku koja će klonu dati pečat

1302

Muškarci su sebični. Fakat. Žene, ukoliko se sa tim pre pomirite život će vam mirnije teći.

Foto: TumbIr

Zapamtite, uvijek dobro znaju šta žele!

Zavaravate se da je drugačije. Tako vam je obično lakše da opravdate sve one stvari koje činite iz razloga “On ne zna šta hoće”, pa ste vi tu da mu objasnite. ZNA ON DOBRO ŠTA HOĆE. Svaki od njih, samo mu je lakše da ide linijom manjeg otpora. Sebičan je, zna da će se uvijek naći neka štreberka da mu olakša život.

Da li vi znate šta hoćete u svom, ne u njegovom životu.

Stereotipi su da su žene posebne, a muškarci su svi isti. Ispada da su oni klonovi i da im je samo potrebno da nadju neku posebnu, neku koja će klonu dati pečat.

Sebični su, svaku igru igraju samo iz sopstvenog zadovoljstva, zato i ne čudi što sami sebi često zadaju autogolove.

A trebali su valjda da nauče poslije toliko gledanja fudbalskih utakmica. Trebali su da nauče šta tačno znači timska igra. Odmah da se razumijemo, neću se pretvarati da o fudbalu znam mnogo, znam dovoljno toliko da shvatim da muškarci ne žele ženu u timu.

Njima je tim za dječake, za drugare, a ženu nikada ne doživljavaju kao timskog igrača. S pravom, žene najviše što su postigle u tom smislu jeste da se solidarišu sa drugim ženama, teško im je da se priviknu na timsku igru, jednostavno, u njima ne postoji modus za to. Nego, postoji nešto drugo i drugačije, a to se zove zajedništvo. To su trebali da nauče gledajući te silne utakmice.

Trebali su da nauče da prije nego što uopšte uđu u igru dobro upoznaju svoj tim. Bez predrasuda, da se puste da vide svakog igrača sa kojim igraju. Dobar igrač mora znati u svakom trenutku kada će, kome i kako dodati loptu. Ako ste puni predrasuda o saigračima, znači niste ih upoznali i nemata povjerenja u njih. Nije vam onda to timska igra dragi moji, lijepi muškarci. To vam je prije sportska prognoza, znači pretpostavka šta će biti u igri, a ne šta je sada u igri. Sem toga, ako dobro ne upoznate svoj tim začas možete zaigrati u suprotnom i sopstvenom timu ( ne samo vama ) zadati autogol.

Žena je biće koje uvijek, ali uvijek razmišlja u množini, za ženu je “Mi smo” a ne “Ja sam”. Vašim “Ja sam” već igrate u protivničkom timu. Niste dobro upoznali ni sopstveni.

Stvari radite napamet jer vam je zabluda objasnila da ste svesavršeni, uvijek u pravu, bogomdani muškarac, na taj način izdajete najboljeg saigrača kojeg imate.

Izdajete tu ženu sa kojom ste stalno. Polako vam krene, a onda vam dođe kao hobi. I nemojte se skrivati iza toga da morate imati rezervnu klupu. ( Pod ovim to nužno ne mora biti druga žena, u većini slučajeva se radi o stavu ). Uostalom, velikim igračima rezervna klupa nije ni potrebna.

A ako vam je potrebna, zapitajte se da li ste zaista veliki igrači, da li ste zaista vrhunski majstori.

Veliki igrači se trude da ostave srce i dušu na terenu. Da, i onda kada nemaju snage, ne napuštaju igru, ne napuštaju svoje saigrače, pogotovo ne onda kada tim prolazi svoje teške trenutke. Oni tek tada daju sve od sebe.

Veliki igrači znaju da im je dobro samo onda kada je njihovom timu dobro. Veliki igrači znaju da pristankom na tim pristaju i na to da mu daju cijelog sebe. Velikom igraču je uvijek bitnije da je čovjek, negoli muškarac.

Malo ste se zaigrali u u ovoj vašoj igri sa ženama. Mislila sam da volite fudbal, a vi čak ne umijete čestito ni da prošetate travnatim terenom.

E sad, oprostite ako sam vas pomiješala. Mislila sam da volite fudbal.