Volite osobu koja se neće početi udaljavati nakon prve svađe. Osobu koja vas je vidjela u najgorem izdanju i još uvijek uspije pronaći nove razloge da vas voli svaki dan.

Osobu koja uvijek razmišlja o vama dvoje kao o paru, a ne kao o dvije odvojene individue. Volite osobu koja se zapravo trudi!

Osobu koja zna koliko ste dragocjeni, osobu koja će vas cijeniti kao nijedna druga osoba na svijetu. Volite osobu koja je spremna boriti se protiv cijelog svijeta radi vas. Osobu koja je spremna učiniti sve što može samo da bi vidjela vaš osmijeh.

Osobu koja bi odustala od svega, koja bi prešla milijun kilometara i koja će prevladati svaku prepreku na svijetu samo da bude s vama.

Volite osobu koja nikada neće dopustiti da budete sami kada imate loš dan. Osobu koja ne bi pobjegla čim vidi vaše prve suze. Osobu koja će doista biti uz vas kada je dobro i kada je loše. Volite osobu koja vas zbilja želi voljeti, a ne samo posjedovati, piše Relationship rules.

Volite osobu koja neće samo odustati ako se njena obitelj protivi vezi. Osobu koja je spremna uvjeravati ih i pomoći im da vide koliko ste apsolutno nevjerojatni. Volite osobu koja će zanemariti sve kritike i sve tračeve.

Osobu koja je uvijek spremna braniti vas pa čak i kada ste daleko. Osobu koja nikad neće dopustiti da se osjećate uzrujano zbog onoga što bi budućnost mogla donijeti.

Volite osobu koja se nikad neće bojati udaljenosti, neizbježnih sukoba pa čak ni vašeg prošlog života. Osobu koja neće postati nesigurna zbog vaših prijatelja, osobu koja će shvatiti kada ste previše zauzeti poslom.

Volite osobu koja vas neće ništa pitati jer ima apsolutno povjerenje u vas. Osobu koja će otvorenim rukama zaželjeti dobrodošlicu svakom izazovu jer je sigurna da on nikada neće moći stati na put vašem odnosu.

Volite osobu koja je spremna učiniti više. Osobu koja će zapamtiti rođendansku želju vaše majke, osobu koja će vam donijeti vaš omiljeni sladoled nakon napornog dana na poslu, osobu čija je jedina želja da nikad ne nestane taj lijepi osmijeh s vašeg lica.

Volite osobu kojoj ćete biti prioritet, ne samo danas, već do kraja života. Osobu koja je spremna ostaviti sve ako zna da ju stvarno trebate. Osobu koja nikad neće nikad izmišljati izgovore kako bi umjesto s vama uživala uvečer s prijateljima.

Osobu koja neće početi davati više prednosti svom poslu samo zato što je početna iskra odnosa počela nestajati.

Volite osobu koja brine o vašoj majci, osobu koja je prijatelj s vašom braćom i osobu koja se nikad nije bojala susresti s vašim ocem. Volite osobu koja se trudi upoznati vaše prijatelje jer razumije koliko su vam oni važni.

Volite osobu koja nikada neće odlučiti odustati! Osobu koja shvaća kakvu nevjerojatnu vezu s vama dijeli.

Nemojte pasti na osobu koja i dalje sumnja u budućnost s vama. Osobu koja tvrdi da ste premladi, osobu koja je s vama samo zbog zabave.

Volite osobu koja je spremna biti u ozbiljnoj i dugotrajnoj vezi s vama. Osobu koja ne shvaća vašu prisutnost zdravo za gotovo. Osobu koja doista zna koliko je sretna što vas je upoznala u ovom životu.

Volite osobu koja se neće početi udaljavati nakon prve svađe. Osobu koja vas je vidjela u najgorem izdanju i još uvijek uspije pronaći nove razloge da vas voli svaki dan. Osobu koja uvijek razmišlja o vama dvoje kao o paru, a ne kao o dvije odvojene individue.

Volite osobu koja se zapravo trudi! Osobu koja zna koliko ste dragocjeni, osobu koja će vas cijeniti kao nijedna druga osoba na svijetu.

Volite osobu koja je spremna boriti se protiv cijelog svijeta radi vas, danas i zauvijek!

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr