Ovo sam naučio od svojih roditelja: Ne propuštaj ništa!

Živite vitalan život. Dati ću vam neke razloge za to. Ako živite dobro, dobro ćete i zarađivati. Ako živite dobro to će se vidjeti na vašem licu, osjetit će se u boji vašeg glasa. Ako živite dobro biti će nešto jedinstveno i magično u vama

1027
Foto: buka
Ovo sam naučio od svojih roditelja. Ne propuštaj ništa. Ne propuštaj igru. Ne propuštaj predstavu, ne propuštaj film, ne propuštaj zabavu, ne propuštaj ples. Idi svugdje gdje god možeš. Kupi ulaznicu za sve što god možeš. Idi i vidi sve i iskusi sve što god možeš.

Ovi su me savjeti služili sve do današnjih dana. Nešto malo prije nego što je moj otac umro u dobi od 93 godine, ako biste ga nazvali u pola jedanaest ili čak u jedanaest navečer on ne bi bio kod kuće. Bio je u rodeu, gledao je kako djeca igraju odbojku, slušao je koncert, bio je u crkvi, bio je negdje svake večeri.

Živite vitalan život. Dati ću vam neke razloge za to. Ako živite dobro, dobro ćete i zarađivati. Ako živite dobro to će se vidjeti na vašem licu, osjetit će se u boji vašeg glasa. Ako živite dobro biti će nešto jedinstveno i magično u vama. To neće utjecati samo na vaš osobni život nego također i na vaš poslovni život. I to će vam dati vitalnost kakvu vam ništa drugo neće dati.”

Jim Rohn