Četiri boje koje nas čine ljepšima

Pojedine nijanse djeluju laskavo na svim tipovima kože i boji kose jer osiguravaju savršen balans toplih i hladnih tonova - tvrdi predstavnica poznatog instituta za boje Pantone, Leatris Ajsman

992
avaz.ba/Instagram

Svako ima svoju boju u kojoj uvijek izgleda i osjeća se zadovoljno, lijepo i zgodno. I dok to obično ovisi o nizu kriterija, poput boje kose, očiju i tena, postoje neke nijanse koje laskaju baš svima i s kojima nikada nećete pogriješiti.

– Pojedine nijanse djeluju laskavo na svim tipovima kože i boji kose jer osiguravaju savršen balans toplih i hladnih tonova – tvrdi predstavnica poznatog instituta za boje Pantone, Leatris Ajsman (Leatrice Eiseman).

Pogledajte o kojim se bojama radi:

Puderasto ružičasta

Nježna nijansa ružičaste laska baš svačijem tenu i stiče prirodno rumenilo lica. Puderasto ružičasta proteklih je godina i jako popularna pa ćete u ovoj boji biti i u trendu.

avaz.ba/Instagram

Boja patlidžana

Ljubičastu boju institut Pantone najavio je kao boju 2018. godine, a njena vibrantna nijansa također je izrazito laskava i pristaje svima. Boja patlidžana unosi i dozu živosti u odjevne kombinacije bez rizika za odlazak u modne ekstreme.

avaz.ba/Instagram

Crvena

Nisu bez razloga napisani brojni stihovi o damama u crvenom. A osim što je ova boja mamac za poglede, definitivno je najlaskavija od svih navedenih te je i trenutno “in”.

avaz.ba/Instagram

Teal boja

Riječ je o zagasitoj nijansi koja graniči s plavom i zelenom, a puno je prilagodljivija i laskavija od tirkizne. Iako djeluje kao izazovna za nošenje, odlično se kombinira s crnim komadima, ali i drugim neutralnim bojama te daje koži blistavi i zdravi izgled.