Ono što svaki poklon čini posebnim, uz pažnju kojom je biran, je i način na koji smo ga upakovali. Bez obzira koliko cjenovno bio skroman, uz maštoviti omot u koji smo uložili malo vremena i mašte, upravo se on može istaknuti kao najljepši.

Predlažemo vam osam kreativnih ideja za pakovanje za koje vam nisu potrebni skupocjeni ukrasi, već stare novine, obične papirnate vrećice i iskorištene role wc papira.

Mnogima je najljepši i najčarobniji dio rituala poklanjanja upravo otvaranje dara, jer slatko iščekivanje kao i pogled osobe koja ga daruje vrijedi jednako kao i sam predmet skriven u kesici i omotu.

Ako ipak poklonu želite osigurati dodatnu vrijednost, nemojte ga tek usputno i brzinski sakriti ispod šarenog papira, već ga maštovito umotajte uz pomoć ‘saveznika’ iz domaćinstva.

Odlično će poslužiti obična papirna vrećica, ali i stara majica i iskorištene role wc papira. Ne trebate biti vješte dekoraterke da biste izvele ove unikatne ukrase, jer su toliko jednostavni da ih možete izraditi i sa svojim najmlađima.