„Ako žena plače“- Instrukcija za muškarce

Za početak odredite čija žena plače. Ako je ona već nečija, onda je opasno tješiti je. Ako je ničija – možete da je uzmete za sebe. Ako žena i dalje plače, onda je potpuno jasno da to radi od sreće...

1910
prtscr

1. Za početak odredite čija žena plače. Ako je ona već nečija, onda je opasno tješiti je. Ako je ničija – možete da je uzmete za sebe. Ako žena i dalje plače, onda je potpuno jasno da to radi od sreće.

2. Ako plače vaša žena, onda je ne treba ostavljati samu, jer mogu da pomisle da je ničija. Budite prema njoj maksimalno pažljivi. Udaljite se do rastojanja gdje se njen glas ne čuje, ali je ne ispuštajte iz vida – koristite dvogled.

3. Postoji niz pitanja koje nikako ne smijete postavljati ženi u suzama: „Šta ti hoćeš?“, „Ko je kriv?“, „Šta da radim?“. Odgovor na prvo pitanje će vas snažno udariti po novčaniku, a na druga dva po samopouzdanju.

4. Kao odgovor na ženske suze ne treba nikuda bježati, nikoga spašavati, niti kažnjavati. Zato što će se sigurno ispostaviti da je trebalo bježati na drugu stranu, spašavati nekog drugog i raditi sve suprotno.

5. Ne treba davati poklone uplakanim ženama. To je loša i pogrešna navika. Bolje joj dodajte pakovanje papirnih maramica. Upamtite, poklone treba davati samo kad je žena sretna. Tako se stvara koristan uslovni refleks i prijatan osećaj.

6. Ako ste uradili sve po instrukcijama, a žena i dalje plače, a pritom ne odlazi drugom, znači da joj je potrebno da je utješite upravo vi. Pokažite joj svoje tužno i zainteresovano lice. Za to je potrebno da odložite dvogled na stranu, i da priđete bliže.

7. Nije potrebno da duboko ulazite u sve što govori uplakana žena. Najvažnije je da uzdišete u pauzama i da je nježno prigrlite između njih.

8. Pun pogodak jeste, u pravo vrijeme puštena suza niz neobrijan obraz. U takvim trenucima žena zaboravlja na svoje probleme i automatski počinje da vas teši.

„Ako muškarac plače“ – Instrukcija za žene

1. Budite taktični. Pravite se da ne primjećujete prigušen muški plač.

2. Ako plač nije bio dovoljno prigušen, potapšite muškarca po ramenu i recite „ Dobro de, dobro!“

3. Ako muškarac i dalje plače, proverite mu pampers i podojite ga.