VIDEO: Poklonio ocu automobil snova, reakcija je neprocjenjiva!

Pogledajte priču o „ljutom djedu“ koji je instantno prestao biti ljut i rasplakao se kao beba kada je shvatio što je porodica učinila za njega

596
Prtscr video

Pogledajte priču o „ljutom djedu“ koji je instantno prestao biti ljut i rasplakao se kao beba kada je shvatio što je porodica učinila za njega.

Priča dolazi s YouTube kanala The Angry Grandpa Show, a kratkim uvidom u njegov sadržaj zaključujemo da je popularnost stekao na temelju fiktivnog djedolikog karaktera čije agresivno, hiperbolično i brutalno ponašanje ukućani redovno „slučajno“ uhvate kamerom. No, iza te persone krije se stvarna osoba, otac glavnog zaduženog za vođenje kanala, o kojem saznajemo da je u životu imao dvije velike želje – vlastitu kuću i Chevrolet Bel Air iz 1955. godine.

Odgovor na pitanje zašto baš taj automobil leži u činjenici da mu je to bio prvi automobil u životu, koji su mu roditelji kupili kada je imao šesnaest godina. No, spletom nesretnih okolnosti u manje od godinu dana ostao je bez njega i od tog trenutka želio je još samo jednom u životu posjedovati klasični Chevy. Tu u igru ulazi njegova porodica na čelu sa sinom, koja se pod njegove stare dane pobrinula da nabave identičan model kakav je on nekada vozio i iznenade ga poklonom koji uistinu nije očekivao.