LJUBAV PREKO INTERNETA: I Mia Begović doživjela romansu na društvenim mrežama

1312
Foto: jutarnji.hr

‘Evo nje opet, ne želim da mi ga više spominješ’, tako je legendarnoj glumici Miji Begović svojedobno prigovarala i u čudu je gledala kći Maja Lena Lopatny nakon što je shvatila da joj se majka zaljubila, ni manje ni više, nego preko FacebookaSve o strasti koju je doživjela na društvenoj mreži Mia je ispričala na pozornici kazališta Vidra, gdje je imala zagrebačku praizvedbu komada ‘Sve što sam prešutjela’.

‘Evo, dragi moj, ušao si i u moju monodramu. Srećom da nikada nećeš stići na taj avion pa nećeš ni znati što me to tjera da iznesem u javnost svoju nutrinu koja uopće nikoga ne zanima? Samo sam htjela upozoriti na probleme Facebook veze i koju opasnost ona može predstavljati za psihofizičko stanje pojedinca. A izvrgnula sam se anonimnim komentarima. Osjećam u sebi još uvijek zov, ali ne znam radi li se tu o zovu divljine ili daljine’, rekla je Begović.

Glumica inače nerado iznosi detalje iz svoga privatnog života u javnost, ali u kazalištu Vidra ‘ogolila’ je dušu i podijelila vlastito iskustvo veze modernoga doba s publikom.