Zašto muškarci više vole žene s oblinama?

353
Foto: tportal.hr

Žene s oblinama imaju veće grudi i to je jedan od razloga zašto muškarci prvo zamjećuju cure s oblinama u usporedbi s curama bez oblina.

  1. Mekoća tijela

Mršavije žene imaju manje masti, stoga i tvrđa tijela. Muškarci prirodno vole uživati u maženju sa svojim mekšim i nježnijim polovicama. Cure s oblinama jednostavno čine seks zanimljivijim, a i ugodnijim za muškarce.

  1. Nema modrica

Kada ste s curom koja ima obline, zajamčeno je da nećete dobiti modrice nakon seksa ni vi niti vaša partnerica niti ćete osjećati nelagodu tijekom seksa. Mekše tijelo daje sasvim drugačiji doživljaj.

  1. Mršavije cure izgledaju starije

Cure koje imaju obline na pravim mjestima izgledaju puno mlađe, koža im izgleda puno zdravije, a i bore su manje vidljive.

  1. Obline su znak plodnosti

Obline su znak plodnosti žene, što je, kako tvrde istraživači, atraktivno muškarcima koji traže partnerice. Stoljećima je plodnost povezana s većim grudim i širim bokovima, pa takva slika žene podsvjesno privlači muškarce.

  1. Cure s oblinama manje su muškobanjaste i ne izgledaju kao djevojčice

Većina muškaraca tražit će ženu koja nosi “prosječan” konfekcijski broj, a samo 10 posto će reći da su im savršene žene koje mogu ući u male haljine. Iako su časopisi puni mršavica, muškarce u svakodnevnom životi ipak više privlače žene s oblinama. Naime, neki muškarci smatraju da mršave djevojke s malim grudima imaju manje ženstvenosti, dok obline ženama daju majčinski izgled.